Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
TORICH INTERNATIONAL LIMITED 86-574-88255925 admin@steel-tubes.com
Nieuws Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Wat is CNC machinaal bewerkend delen?

Wat is CNC machinaal bewerkend delen?

April 13, 2023

CNC Machinedelen

CNC betekent Computer Numerieke Controle en verwijst naar het proces om werktuigmachines, zoals draaibanken, molens, routers te automatiseren, en molens, gebruikend geautomatiseerde controles. Een CNC machine bestaat uit verscheidene delen, die omvatten:

  1. Configuratiescherm: Het controlebord is het gebruikersinterface van de CNC machine, die de exploitant toestaat om bevelen voor de te volgen machine in te voeren.

  2. As: De as is de roterende component die het scherpe hulpmiddel op zijn plaats houdt.

  3. Scherp Hulpmiddel: Het scherpe hulpmiddel is het deel dat materiaal uit het werkstuk verwijdert.

  4. Worktable: Worktable is de oppervlakte waarop het werkstuk wordt opgezet en op zijn plaats tijdens het machinaal bewerken gehouden.

  5. Leibanen: De leibanen zijn de sporen of de sporen waarop de bewegende componenten van de machine reizen.

  6. Aandrijvingssysteem: De bevoegdheden van het aandrijvingssysteem de bewegende componenten van de machine, zoals de as en worktable.

  7. Koelmiddelensysteem: Het de pompenkoelmiddel van het koelmiddelensysteem, zoals olie of water, aan het scherpe hulpmiddel om het te oververhitten tijdens het machinaal bewerken te verhinderen.

  8. Chip Conveyor: De spaandertransportband verzamelt en verwijdert de het metaalspaanders en puin dat tijdens het machinaal bewerken worden gecreeerd.

Dit zijn enkele essentiële componenten van een CNC machine. Nochtans, kunnen de specifieke delen afhankelijk van het type van machine en zijn bestemming variëren.

laatste bedrijfsnieuws over Wat is CNC machinaal bewerkend delen?  0