Bericht versturen
Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
TORICH INTERNATIONAL LIMITED 86-574-88255925 admin@steel-tubes.com
Nieuws Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Wat is CNC tribune voor?

Wat is CNC tribune voor?

June 21, 2023

CN tribunes voor Computer Numerieke Controle.

 

 

Verwijst de computer Numerieke Controle (CNC) naar de automatisering van werktuigmachines en andere productieprocessen door het gebruik van computersystemen. Het impliceert het gebruik van voorgeprogrammeerde instructies die de beweging en de acties van de machines dicteren.

 

In CNC systemen, wordt een computerprogramma gecreeerd om de bewegingen van hulpmiddelen en machines op nauwkeurige en vooraf bepaalde manieren te controleren. Dit programma wordt typisch geproduceerd gebruikend CAD (CAD) of Productie Met computer (CAM) software. Het programma verstrekt instructies op de specifieke die weg, de snelheid, en de diepte van besnoeiingen of bewegingen worden vereist om de gewenste output te veroorzaken.

 

Het CNC systeem interpreteert het programma en vertaalt het in elektrosignalen die de motoren en actuators van de werktuigmachines drijven. Deze signalen controleren precies de beweging van de scherpe hulpmiddelen, werkstukken, of andere componenten, toestaand voor nauwkeurige en herhaalbare het machinaal bewerken processen.

 

CNC de technologie wordt wijd gebruikt in diverse industrieën, met inbegrip van productie, ruimtevaart, automobiel, elektronika, en houtbewerking. Het biedt talrijke voordelen zoals verhoogde productiviteit, betere precisie, verbeterde automatisering, en de capaciteit aan om complexe vormen en patronen gemakkelijk te veroorzaken.

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat is CNC tribune voor?  0